2021-05-29 07:57:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A mai nap arra való, hogy rendbe szedd kicsit a dolgaid

Napi horoszkóp május 29-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Döntő elhatározásra juthatsz a hétvégén, ami a magánéletedre is kihatással lesz. Mivel ez a társadat is érinti, mindenképpen konzultálj vele is az ügyeidről. Ha kihagynád, sértődés lenne a vége. Bízz a megértésében!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ha úgy érzed, nem vagy egészen a helyeden, talán jogos lehet ez az érzés. Meglehet, te az a fajta ember vagy, akinek az útkeresés, az úton járás fontosabb, mint a megtalálás. Ez jó, amíg nem teljesen öncélú, és nem hibáztatsz érte másokat. Élvezd ki a pillanatot!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A képzeleted ma messzire röptet a valóságtól. Ez nem baj, ha novellákat írsz, de ha szerződést fogalmazol, vagy komoly jövőbeli terveket kovácsolsz, akkor kicsit le kellene földelni az energiáidat. De csak egy kicsit, mert álmodozni is termékeny dolog!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, most különösen fontosnak érezheted a szoros érzelmi köteléket a pároddal. De vedd számításba, hogy a szorosság néha pont az érzelmeket fojtja meg. Benned rengeteg titokzatosság van, csillants meg belőle egy kicsit!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Néha egy kirobbanni készülő vulkánhoz hasonlít a természeted, máskor meg kenyérre lehet kenni. Ne csodálkozz, ha másoknak nehezére esik kiigazodni rajtad, és ezért talán tartózkodóbbak. Legyél te a kezdeményező, és mutasd meg a szelíd Oroszlánt!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap úgy tűnik, megint csak az édes semmittevés napja lehet. Te a munka hőse vagy a hétköznapokban, most próbálj meg nem haragudni magadra ezért a kis lazításért. A jó gondolatokhoz sok nyugalom, sőt akár unalom kell.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A mai nap arra való, hogy rendbe szedd kicsit a dolgaid. Akár képletesen, lelkileg, de akár fizikailag is. Ha a ruhásszekrényben, vagy az íróasztalodon eluralkodó káoszon úrrá leszel, egyben a lelkedet is rendezheted kissé. Szükséged is lesz erre a rendre, mert ebbe tudsz kapaszkodni, mikor az érzések magukkal ragadnak.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az bánt téged leginkább, ha nem láthatod tisztán, hogy mi is zajlik körülötted. Pedig bizony van valaki, aki jócskán ködösít az életedben. Meglehet, hogy önvédelemből teszi az illető. Talán vonzódik hozzád, és fél a következményektől?

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Váratlanul összeáll a kép egy fontos kérdéssel kapcsolatban. Helyére kerül az utolsó részlet is, és tisztán látod, mi volt a célja, az értelme ennek a tapasztalásnak. Egyúttal pontot is tehetsz a végére.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai nap legyen a megfontolásé. Bármiben is kell döntened, legyél nagyon körültekintő és mérlegelj alaposan. A tények ugyan makacs dolgok, de az értékelésük már nagyon is sokféle lehet. Azt is vizsgáld meg, mi neked a legfontosabb!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az jó dolog, ha keresed az egyéni utakat, meglátásokat, de csak azért ne vess el egy ötletet, mert másoknak is bevált… Legyél egy kicsit kényelmesebb és lustább, keresd az egyszerű megoldást a gondokra. És főként dőlj hátra egy kicsit, hagyd, hogy megtörténjenek a dolgok körülötted.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Váratlan érzelmi zűrzavarokkal kezdődhet a mai nap. Ne vedd a szívedre; ahogy jöttek, úgy tűnnek el lelkedből a viharok. A mai nap végül a béke napja lesz, és szerelmes, romantikus hangulatot hoz az este.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: